Autóját akár 20% önerő befizetésével megvásárolhatja, a fennmaradó hitelösszeget, lízingdíjat 12-84 hónapos futamidőre autófinanszírozó partnerünk a Budapest Autófinanszírozási ZRt finanszírozza meg az Ön részére a legkorrektebb feltételekkel casco-s, vagy casco-mentes konstrukcióban.

Ügymenet

A finanszírozási kalkulációtól az autó átvételéig néhány nap telik el, ami alatt munkatársaink az Ön segítségére lesznek személyesen és telefonon a +36205899283 telefonszámon.

Lépésről lépésre:

 1. Az autó kiválasztása.Ügyfelünk bármely hazai márkakereskedésben vagy használt autó kereskedésben kiválasztja a megvásárolni kívánt új vagy használt autót, amely megfelel a finanszírozás feltételeinek.
 2. Hitelkérelem, hitelbírálat, állapotfelmérés.Ügyfelünk befárad a Cartecum Kft. irodájába, a szükséges dokumentációval és a megvásárolni kívánt autó adataival. Rövid időn belül elvégezzük a hitelbírálatot, használt autónál pedig a jóváhagyás után lebonyolítjuk az autószemlét.
 3. Szerződéskötés.Értesítjük Ügyfelünket a jóváhagyásról, aki a Cartecum Zrt irodájában a szerződéseket aláírja, és átveszi a dokumentumcsomagot.
 4. Saját rész befizetése, átírás, forgalomba helyezés.Ügyfelünk a kereskedőnél befizeti a saját részt, az autó átvétel részleteit egyezteti, és átadja a szükséges dokumentumokat. A kereskedő, vagy a Cartecum Kft intézkedik az átírásról vagy a forgalomba helyezésről.
 5. Folyósítás.Ügyfelünk visszajuttatja részünkre a folyósításhoz szükséges dokumentumokat, mi pedig elutaltatjuk a Bankkal a vételár-hátralékot a kereskedő/eladó részére.
 6. Autó átvétel.Ügyfelünk átveszi az autót az új okmányokkal együtt. Az átadásról szóló jegyzőkönyvet eljuttatja hozzánk

Tisztelt Ügyfelünk! Javasoljuk, hogy hitelfelvételi döntését megelőzően tanulmányozza át Gépjármű-finanszírozási termék összehasonlító tájékoztatónkat magánszemélyek részére, valamint keresse fel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének. Utódja(MNB) Fogyasztói Tájékoztató oldalát, ahol a felelős döntés meghozatalához megtalálja a szükséges tájékoztató anyagokat, kalkulátort és termék összehasonlító táblát.

Tudnivalók

A finanszírozható gépjárművek

Új és használt személygépjármű, illetve 'B' kategóriás jogosítvánnyal vezethető tehergépjármű, amelyet autókereskedő, számlával értékesít, és casco biztosításba vonható. Használt járművel szemben támasztott feltételek:

 • a szerződéskötéskor nem lehet idősebb 12 évesnél, a futamidő végén pedig 15 évesnél (tgk. esetén 9 ill. 12 évesnél)
 • érvényes, terheletlen forgalmi engedéllyel, törzskönyvvel, és megfelelő minősítésű szakvéleménnyel rendelkezzen az eredetiségvizsgálatról
 • vételára legalább 600 000 Ft
 • a finanszírozható összeget az érvényes Eurotax listaár alapján állapítjuk meg

Egyedi döntés alapján határozzuk meg a finanszírozható összeget luxuskategóriájú, sport jellegű, coupe, cabrio, terepjáró gépjárműveknél. Nem finanszírozható járművek köre: gázüzemű; AF, KF, TSCM vagy TSCN alvázszámú; korábban oktatási vagy személyszállítási (taxi) célra ill. versenyzésre használt gépjárművek; Magyarországon nem forgalmazott márkák vagy típusok.

A finanszírozás feltételei

 • A finanszírozás lehet forint (HUF) vagy euró (EUR) alapú. (deviza alapú finanszírozás csak vállalkozások által igényelhető)
 • Futamidő: magánszemélyek esetén 12 - 84 hónap, egyéni és társas vállalkozók esetén 12 - 96 hónap.
 • Deviza alapú finanszírozásnál választható a fix havi díjas konstrukció: a kiszámítható, egyenletes havi törlesztések mellett az árfolyamváltozásoktól függően a futamidő rövidülhet vagy nőhet.
 • A gépjármű casco biztosítása megköthető (a.) kedvezményes Beépített Casco szerződéssel vagy (b.) egyénileg. Bizonyos feltételek mellett nem szükséges casco biztosítást kötni.
 • Minimális finanszírozható összeg: 300 000 Ft.
 • A finanszírozási konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing - a gépjármű tulajdonosa a Budapest Autó, Ügyfelünk üzembentartóként szerepel a gépjármű forgalmi engedélyében és az utolsó lízingdíj megfizetését követően a gépjármű tulajdonjoga az Ügyfélre száll át. Vállalkozók és gazdasági társaságok esetében a gépjármű az Ügyfél könyveiben kerül kimutatásra.
 • A finanszírozás változó kamatozású, a változás feltételeit a Budapest Autó aktuális Üzletszabályzata tartalmazza.
 • A minimális saját rész 20%.

Hitelbírálat, dokumentáció

Ügyfelünk lehet: nagykorú, állandó magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély, egyéni vállalkozó, Magyarországon bejegyzett vagy nyilvántartásba vett gazdasági társaság vagy egyéni cég, költségvetési szerv, gazdálkodó szervezet és alapítvány.

A hitelbírálathoz szükséges dokumentumok
alkalmazott/ nyugdíjas
 • érvényes vezetői engedély
 • érvényes személyi igazolvány vagy útlevél
 • nyugdíjas esetén nyugdíjas igazolvány
 • munkáltatói kereseti igazolás vagy munkabér jóváírását tanúsító utolsó két bankszámla kivonat vagy nyugdíjszelvény vagy APEH jövedelemigazolás
egyéni vállalkozó
 • érvényes vezetői engedély
 • érvényes személyi igazolvány vagy útlevél
 • múlt év vállalkozói adóbevallása vagy APEH jövedelemigazolás
 • aktuális Naplófőkönyv vagy Pénztárkönyv*
társas vállalkozás
 • aláírási címpéldány vagy aláírásminta (utóbbinál szükséges a Cégbíróság által érkeztetett alapító okirat vagy változásbejegyzési kérelem másolata, melyhez mellékelték az aláírásmintát)
 • rögzített pénzügyi beszámoló az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium e-beszámolói között (e-beszamolo.irm.hu)
 • EVÁ-s társas vállalkozás esetén (betéti társaságok) társasági adóbevallás
 • aktuális Főkönyvi Kivonat*

* Csak vállalkozások részére: a jelölt dokumentumokat a következő esetekben kell csatolni: (1.) 20-30% közötti saját rész és 4,5 millió Ft-ot meghaladó hitelösszeg; (2.) 30% feletti saját rész és 5,8 millió Ft-ot (új autó) ill. 4,8 millió Ft-ot (használt autó) meghaladó hitelösszeg.

Amennyiben Ügyfelünk vagy hozzátartozója a kereseti igazolást kiállító vállalkozásban tulajdonos, úgy a vállalkozás okmányait és pénzügyi jelentéseit is vizsgáljuk. Külföldi tulajdonban álló társaságok egyedi elbírálás alá esnek. Ügyfeleinknek - a hitelbírálat eredményétől függően - módjukban áll kezest állítani.

Kedvezményes Beépített Casco biztosítási szolgáltatás

Amennyiben fontos Önnek saját autója védelme, és szeretné kedvező havidíjak mellett biztos kezekben tudni casco biztosítását, mindezt megtalálja a Budapest Autó által kínált Beépített Casco biztosítási szolgáltatásban. Az alábbi két, teljes körű (elemi-, törés-, lopás- és üvegkár) védelmet garantáló módozat közül választhat:

MULTI PLUS módozat

 • Kár esetén a biztosító a gépjármű javításának számlával igazolt teljes költségét megtéríti.

REÁL módozat

 • Idősebb autóknál kedvezőbb díjszabás, 4 éves kortól választható.
 • Kár esetén a biztosító a kalkulált munkadíjat (előre rögzített rezsióradíj alapján) és az alkatrészköltség 50%-át téríti, ezért elsősorban idősebb gépjárművek esetén javasolt. A javítást nem szükséges számlával igazolni.

Mindkét módozatnál három különböző biztosítási önrész közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Miért érdemes Beépített Casco-t választani?

 • Kedvező díjak
 • Beépített Casco-s konstrukciónknál a havi törlesztés magában foglalja a kedvezményes casco díját is, így a hiteltörlesztéssel egyszerűen és kényelmesen kiegyenlítheti a casco biztosítási szolgáltatás havidíját is.
 • Kiszámíthatóság: a biztosítási szolgáltatás díját a biztosító nem indexálja a futamidő alatt.
 • Többféle biztosítási módozat és önrész közül választhatja ki az Önnek megfelelő konstrukciót.
 • Teljes körű védelem a teljes futamidő alatt.

A további részleteket megtalálja a Beépített Casco Ügyféltájékoztatóban és a Beépített Casco Biztosítási Szabályzatban. Telefonon a Hitelvonalon, személyesen a Budapest Bank kijelölt fiókjaiban tájékozódhat. Biztosítási díjkalkulációt munkatársainktól kérhet vagy Hitelkalkulátorunk segítségével Ön is elkészítheti személyre szabott ajánlatát.

Legyen az Ön finanszírozása is biztonságban! Hitelfedezeti biztosítási szolgáltatás

Ön a hiteligényléssel egyidejűleg hitelfedezeti biztosítást köthet, amely a keresőképtelenség, rokkantság és haláleset kockázatain túlmenően a munkanélküliség kockázatára is fedezetet nyújt.

A további részleteket megtalálja a Hitelfedezeti Biztosítás Ügyféltájékoztatóban és a Hitelfedezeti Biztosítás Szabályzatban. Telefonon a Hitelvonalon, személyesen a Budapest Bank kijelölt fiókjaiban tájékozódhat. Biztosítási díjkalkulációt munkatársainktól kérhet vagy Hitelkalkulátorunk segítségével Ön is elkészítheti személyre szabott ajánlatát.

Ügyintézés kényelmesen a Budapest Autó Ügyfélkapun keresztül

A megkötött szerződésével kapcsolatos ügyintézés leggyorsabb és legkényelmesebb módját kínáljuk Önnek: egyedülálló, díjmentes Ügyfélkapuszolgáltatásunk segítségével az interneten keresztül Ön szerződésmódosítást kezdeményezhet, személyes adatait, elérhetőségét módosíthatja, valamint megtekintheti a szerződéséhez tartozó ajánlatainkat. A leggyakoribb kérdéseket 5 percen belül megválaszoljuk Önnek a nap 24 órájában.

A gyorsabb és kényelmesebb kapcsolattartás elősegítésére lehetőséget biztosítunk az elektronikus levelezésre is, amellyel kiválthatja a költségesebb és lassabb telefonos, személyes vagy postai ügyintézést. Személyes ügyfélszolgálatunkat a Budapest Bank fiókjaiban érheti el.

A díjfizetés módja

Ön a szerződés megkötésekor illetve a szerződés teljes futamideje alatt a következő díjfizetési módok közül választhat:

 • csoportos beszedési megbízás
 • állandó átutalás
 • eseti átutalás
 • készpénzes befizetés bármely Budapest Bank-fiókban
 • postai csekkes befizetés (csekkes fizetés esetén a Hirdetményben rögzített mértékű csekkdíjat számítunk fel).