Ha rugalmasság, akkor mi legyünk a mérce!
Válassza a mi szolgáltatásainkat, és garantálom, 
megelégedettségére fog válni, hogy a legjobb autót választotta!
Köszöntöm weboldalunkon!

Németh Gábor vagyok, a CarTecum Kft tulajdonos-ügyvezetője,
az autoalegjobbaron.hu üzemeltetője.

„Használtautó-kereskedőként, flotta-felvásárlóként, akkor tudunk segíteni, ha a meglévő használt-autóját, flottáját le kívánja cserélni egy minőségibb használt, vagy új gépjárműre, flottára.

A meglévő autót felvásároljuk, beszámítjuk, a jövendőbelit saját, vagy partneri készletünkből kínáljuk, akár gépjármű-finanszírozással egybekötve is, mindezt úgy, hogy a megegyezést követő 2 munkaórán belül, névre írt forgalmi engedéllyel, casco és kötelező biztosítással rendelkezik Ügyfelünk.

Sikerünk titka, s egyben cégünk filozófiája is: ”Autót cserélni, jókedvvel, biztonsággal, a leggyorsabban, a legjobb áron”

Küldetésünk

Célunk, megváltoztatni a magyar autópiac, a vásárlók felfogását (miszerint csaknem minden autós ügylet átverésen, egymás megtévesztésén alapszik) és meghonosítani egy pozitívabb, nyitottabb hozzáállást. Mindezt azáltal, hogy évről évre növeljük elégedett ügyfeleink számát, akik a büszkén mondhatják, átvizsgált, minőségi használtautót vásároltak, minőségi szolgáltatással, igény szerint komplett finanszírozási és átírási ügyintézéssel egybekötve.

Egy olyan nyitott, jól működő autóvásárlói közösséget építünk, ahol az ügyfelek elkötelezettek a magas minőségű és valós igényen alapuló üzletkötés iránt.

A Cartecum Kft  Ügyfelei a lehető legrugalmasabb feltételekkel cserélhetik le használt-autóikat, autó-flottájukat.

Megbízható, leinformálható használt, vagy új, újszerű gépjárművek értékesítésével foglalkozunk. Ügyfeleink a legnagyobb kényelemmel és biztonsággal vásárolhatnak, hiszen cégünk minden ügyintézést magára vállal, az átírástól a biztosításkötésen keresztül az átadásig.

Büszke lennék, ha Ön is gazdagítaná elégedett Ügyfeleim körét,
és jó szívvel vinné Cégem jó-hírnevét!

foto.jpg